Autobedrijf Wijk bij Duurstede

Is uw auto aan reparatie toe? Hebt u een ongeluk gehad en moet er het een en ander uitgedeukt worden? Of is uw auto aan een nieuwe verf- of laklaag toe? Hoe dan ook, wij van autobedrijf Wijk bij Duurstede, ook wel bekend als autobedrijf Imminkhuizen staan voor u klaar. Voor het gemak refereren we in deze tekst naar autobedrijf Wijk bij Duurstede. Dit autobedrijf in Wijk bij Duurstede ligt in de provincie Utrecht, dus mooi in het midden van het land en daarom voor iedereen makkelijk te bereiken. We hebben vooral klanten in deze provincie maar ook uit Gelderland, Zuid-Holland en Noord-Brabant komt men naar ons toe. Het maakt ons natuurlijk niets uit, iedereen is welkom bij autobedrijf Wijk bij Duurstede. We kunnen elke moderne auto aan. De boordcomputers van elk model zijn voor onze technici toegankelijk zodat we bij zware schade en interne schade snel de kern van het probleem kunnen vinden en oplossen. Voor echte oldtimers is het aan te raden om naar een specialist te gaan die veel met oude wagens werkt. Deze auto’s zijn nog helemaal mechanisch en hebben een speciale aanpak nodig die het autobedrijf uit Wijk bij Duurstede niet kan garanderen. Maar dat is slechts een niche, laat het duidelijk zijn dat we elke moderne auto voor u kunnen repareren. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Wacht dan niet langer maar neem snel contact met ons op. Zeker als u een aanrijding hebt gehad en u daardoor immobiel bent geworden, dan staat autobedrijf Wijk bij Duurstede voor u klaar. U wilt immers zo spoedig mogelijk de weg weer op dus we beginnen direct met de reparaties. Het kan voorkomen dat we losse onderdelen eerst moeten bijbestellen. Dat duurt nooit zo lang, we zoeken eerst de dealers van uw merk in Nederland op en eventueel bestellen we het bij de fabriek. In dat geval kan het wel een week of twee duren, zeker als de onderdelen uit andere landen moeten komen. Maar dat neemt niet weg dat u geen kant meer op kan want u krijgt een leenauto van ons mee zodat u toch elke dag op tijd op uw werk komt.

Autobedrijf Wijk bij Duurstede repareert elk model auto

Niet alleen doet autobedrijf Wijk bij Duurstede aan reparatie van wagens, ook kunnen we de jaarlijks verplichte apk-keuring doen. Dit is verplicht in Nederland en als uw auto wordt afgekeurd, dan mag hij niet meer de weg op. Dat betekent niet direct het einde van de auto. Er kunnen vaak nog vele reparaties en aanpassingen gedaan worden voordat de auto helemaal “op” is. Laat het niet zover komen maar maak gebruik van de goede service van autobedrijf Wijk bij Duurstede. Om u hierbij te helpen hebben we een handige gratis service op de website staan. Scrolt u eens naar beneden, dan ziet u daar een balkje waar u uw kenteken kunt invullen. Laat ook uw naam en e-mailadres achter. Aan de hand van uw kenteken kan autobedrijf Wijk bij Duurstede erg veel aflezen.

  • Onder andere het merk en type van uw auto
  • Het bouwjaar
  • En wanneer de laatste keuring was en wat er aan groot en klein onderhoud door de jaren is gedaan,
  • Zelfs de huidige waarde van uw auto kunnen we hiermee bekijken.

Maar dat is niet het belangrijkste. Natuurlijk is het handig om dit in een oogopslag te lezen voor monteurs als er auto’s worden binnengebracht voor een apk-keuring. Maar wat u er aan hebt is het feit dat u van autobedrijf Wijk bij Duurstede een e-mail krijgt als het weer tijd is voor deze keuring. Dan hoeft u er nooit meer aan te denken en hebt u altijd op tijd een berichtje in uw inbox. Als u met autobedrijf Wijk bij Duurstede in zee gaat, dan is het zeker aan te raden om van deze service gebruik te maken.

Ook voor de apk-keuring bent u hier aan het juiste adres

Neemt u meteen contact met ons op als u vragen hebt over het autobedrijf Wijk bij Duurstede, als u wilt weten wat de kosten zijn en als u geïnteresseerd bent in een model. U kunt ons direct opbellen, e-mailen of het online formulier invullen en dan komen we zo snel mogelijk bij u terug. Wist u dat u ook uw auto in kunt ruilen? Via diezelfde kentekentruc komen we snel achter de huidige waarde van uw auto. Op die manier weet u zeker dat u van ons een keurig bod krijgt, u kunt het immers zelf ook checken! Autobedrijf Wijk bij Duurstede wil graag uw auto overkopen als het in goede staat verkeert. En met dat geld kunt u vervolgens investeren in een van onze occasions. We hebben namelijk een ruim wagenpark met prachtige modellen die u voor weinig geld over kunt nemen. Op de website vindt u het hele aanbod terug zodat u het rustig op uw eigen gemak kunt bekijken. Wilt u vervolgens een proefrit maken, dan kunt u wederom contact opnemen met het autobedrijf in Wijk bij Duurstede. Dan kunt u op de afgesproken dag een ritje maken in de auto die u op het oog hebt. Over de prijs valt trouwens altijd te onderhandelen want bij ons staat de klant centraal. Wilt u graag op de hoogte blijven van ons veranderende assortiment, aanbiedingen op auto-onderdelen en andere acties? Laat dan uw e-mailadres achter op de site en ontvang maandelijks onze gratis nieuwsbrief.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn