De comeback van stropdassen sinds de jaren 80′ en ’90.

Eind jaren ’80 hadden de stropdassen het moeilijk. Iconen als prins Claus maar ook socialistische gezagsdragers gaven publiekelijk aan dat stropdassen uit de tijd zouden zijn. Hij was hinderlijk en zou de vrije mens beknotten in zijn vrijheid. Niet alleen de vrijheid in de zin van handelingsvrijheid maar ook dat hij de adem zou benemen. Steeds meer publieke figuren zworen de stropdas als kledingstuk af. Uiteraard waren velen het niet eens met de devaluatie van dit sinds eeuwen gewaardeerde kledingstuk en verzetten zich heftig tegen het verdwijnen ervan. Nou moet worden gezegd dat stropdassen in de vorige eeuw niet konden worden vergeleken met het sieraad dat op dit moment de kostuums van menig (zaken)man opfleurt. Zowel qua kleur als design hebben stropdassen een opwaardering meegemaakt die menig stijladdict gelukkig maakt. Waren de oude dassen dun, donker en saai, de hedendaagse stropdas is fleurig, mooi breed in zijn vorm en makkelijk te knopen tot een prachtige afsluiting van de geklede mens. Felle kleuren, mooie varianten op vorm: de das is weer terug. Politici waren het eerst wars van stropdassen, belangrijke ondernemers en gezagsdragers in het bedrijfsleven bleven de das dragen tegen alle heersende meningen in. Toch waren het de politieke figuren die weer het eerst de stropdassen omarmden als teken van onderscheid. De stropdassen waren weer hip en in. Ook linkse politici gaven de stropdas weer de erkenning die het altijd verdiende. Als je in de de eerste jaren van de 21e eeuw een mening verkondigde zonder stropdas, werd je niet serieus genomen als gesprekspartner en moest je snel naar de modieuze kledingzaak om een dergelijk kledingstuk aan te schaffen. Stropdassen.nl heeft snel ingehaakt op deze trend en heeft voor iedereen in iedere functie de stropdas die bij hem hoort. Formeel, informeel, casual of gewoon hip. Stropdassen van stropdassen.nl maken het onderscheid.

Stropdassen zijn mooi, een sierraad voor de mens en geven kleur.

Kostuums worden gemaakt in de kleuren zwart, grijs, blauw en (in mindere mate) bruin. Stropdassen daarentegen zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren en designs. Twintig kleuren, meer dan honderd vormen van rondjes, stipjes, vierkantjes, driehoekjes en streepjes. De varianten zijn oneindig en geweldig modieus. Voor persoonlijk gebruik of voor een bedrijf, de stropdas maakt het onderscheid. Stropdassen zijn te verkrijgen in vele kwaliteiten en de zijden das is natuurlijk de top. Zachte stof met een natuurlijk kleur geeft aan dat u kwaliteit prefereert en uw uiterlijk belangrijk vindt. Stropdassen.nl begrijpt dat en heeft een uitgebreide collectie voor de kritische, modieuze mens die niet voor het gewone gaat maar die er altijd goed uit wil zien. Stropdassen maken in de tijd weer het onderscheid. Ze geven aan welk mens de perfectie nastreeft om zijn doelen te bereiken. Ze zijn weer tijdloos, modieus en hip. Ook internationaal is de stropdas een modieus kledingstuk dat u onderscheidt van de middelmaat. De das maakt de mens en dat is sinds jaar en dag!

Waarom stropdassen van stropdassen.nl?

Onze producten zijn van sublieme kwaliteit en worden gemaakt met een passie die tegenwoordig bijna niet meer bestaat. Onze producten worden gemaakt zonder het milieu te belasten met chemische stoffen of productie methodes die schadelijk zijn voor de omgeving. Er worden geen giftige producten gebruikt want wij geloven in een natuurlijke das in een natuurlijke groene omgeving. Zelfs onze automatisering gaat daarin mee. De informatie- en productie servers voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot stroomverbruik en belasting van het milieu. De natuurlijke producten voorkomen dat er belastend restafval terecht komt in het afvalwater. De verpakking ter verzending van de stropdassen bestaat uit milieuvriendelijke stoffen en facturen en pakbonnen ontvangt u uitsluitend via de mail. Geen papier, dus geen belasting voor het milieu. Onze service desk is zeer ervaren en zal uw wensen en vragen zorgvuldig behandelen. Voor zakelijke klanten is er de business desk om u snel en deskundig van dienst te kunnen zijn. De accountmanagers van stropdassen.nl zijn uitermate ervaren en kunnen u op zakelijke basis de beste adviezen geven om uw zakelijke image hoog te houden. Uw betaling verloopt zeer discreet en veilig met iDEAL en alle voorkomende deelnemende banken. Ruilen en retourneren is vanzelfsprekend bij enige twijfel over het product. Wel zijn er spelregels waar we ons allemaal aan houden maar die voor de klant de optimale garantie geven. Onze voorraad gegevens zijn uitermate betrouwbaar, maar het kan voorkomen dat een product tijdelijk niet leverbaar is. Daarvoor uiteraard onze excuses. Om er zeker van te zijn dat een besteld product kan worden geleverd kunt te allen tijde in onze voorraad kijken of onze service desk bellen. Als extra service het volgende: indien u een relatie wilt verrassen met een uniek cadeau kunnen wij een afwijkend afleveradres noteren voor het ultieme relatiegeschenk. Onze servicedesk en gedreven medewerkers staan voor u klaar! Samenvattend de voordelen van stropdassen.nl:

  1. Absolute marktleider in de online verkoop van zijden Italiaanse stropdassen;
  2. Ontstaan vanuit pure passie voor kwaliteit en schoonheid;
  3. Hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs;
  4. Een professionele en solide onderneming;
  5. Uitstekende service en klantbenadering;
  6. Service op het hoogste niveau;
  7. Voortdurende ontwikkeling op aanbod en keuze;
  8. Modische trend maar ook milieu bewust en verantwoord ondernemen;
  9. Het beste voor de trendy mens;
  10. geen schadelijke stoffen bij de productie, de verpakking en de levering.stropdassen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn