Duurzaam rijden met elektrische auto´s

elektrischeautokopen - elektrische auto'sOm het milieu zo veel mogelijk te sparen worden er steeds meer maatregelen genomen. Een goede manier om uw steentje bij te dragen is het rijden in een elektrische auto. Elektrische auto´s komen steeds vaker voor. Het is al lang niet meer zo dat er raar gekeken wordt wanneer iemand bij de benzinepomp naar de zijkant rijdt om de auto op te laden. Tegenwoordig is het zelfs heel normaal dat de oplaadpunten bij bedrijven en bij mensen thuis staan. Het is niet verstandig om met een auto de weg op te gaan die maar half opgeladen is. Datzelfde geldt voor een auto met een halfvolle tank, u weet dan van te voren al dat u op tijd bij een tankstation langs moet gaan. Het grote verschil met elektrische auto´s is dat u ´s ochtends altijd in een volledig opgeladen auto kunt stappen door het voertuig ´s nachts aan de oplader te leggen. Hiervoor plaatst u eerst een oplaadpaal in uw tuin of bij uw parkeerplaats, op de oprijlaan of op de oprit. De HomeCharger heeft u al vanaf 895 euro in huis. Alle elektrische auto´s kunnen met deze lader worden opgeladen. Heel handig wanneer u meerdere elektrische auto´s heeft. Tegenwoordig is deze HomeCharger al in veel verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Zo kunt u kiezen uit verschillende kleuren en is het mogelijk om een oplader op een paal te bestellen of een variant die u aan de muur van bijvoorbeeld de garage ophangt. Doordat er veel meer vraag naar is dan vroeger, komt er ook een steeds groter aanbod. Via de oplader kunt u ook heel gemakkelijk het stroomverbruik bijhouden. Dit kunt u gebruiken voor declaraties of om zelf een goed overzicht bij te kunnen houden. Door deze vele mogelijkheden en goede producten is de drempel om elektrische auto´s aan te schaffen ook veel kleiner geworden. Ook grote bedrijven gaan meer en meer met elektrische auto´s rijden. U kunt nu ook kiezen om een elektrische auto van de zaak te nemen in plaats van een auto die erg veel benzine verbruikt. Met een BusinessLine laadstation kunt u met uw bedrijfsauto op veel openbare plekken terecht om de auto volledig op te laden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan openbare parkeergarages of parkeerplaatsen. Dit heeft verschillende voordelen:

  • Lage kosten voor de werkgever
  • Oplaadpunten op veel verschillende plaatsen
  • Weinig onderhoud door toepassing van intelligente software

Prachtige elektrische auto´s

U hoeft niet extra veel geld neer te tellen bij de aankoop van elektrische auto´s en ook het zuinige, duurzame rijden is een groot voordeel. Elektrische auto´s zijn er in alle soorten en maten en er is altijd wel een model dat bij u past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de prachtige Mitsubishi Outlander PHEV. Deze efficiënte en comfortabele auto kan tot 50 km rijden op een volledig opgeladen accu. Omdat de auto hybride is, is het ook mogelijk om daarna op benzine vele kilometers door te rijden. Een goede combinatie voor degenen die graag lange afstanden afleggen. Elektrische auto´s rijden niet alleen heel duurzaam, maar ook heel stil. Dit is echt en verademing voor de lange afstanden wanneer u graag rust om u heen wilt. Voor veel modellen is het mogelijk om gratis een offerte op te vragen en zo de verschillende mogelijkheden te bekijken. Natuurlijk is het ook goed mogelijk om elektrische auto´s in kleinere modellen te kopen. Tegenwoordig hebben alle grote merken een mooie selectie aan elektrische auto´s. Er is dan ook veel vraag naar bij de consument. Steeds meer mensen realiseren zich dat door te veel uitstoot van schadelijke stoffen, het milieu er niet beter op wordt. Rijden in elektrische auto´s helpt om milieuvriendelijk te werk te gaan. Bij elektrischeautokopen.nl kunt u terecht voor veel verschillende elektrische auto´s. Voor veel mensen zal het misschien best wel even wennen zijn om een nieuwe auto te kiezen die andere eigenschappen heeft dan u wellicht gewend bent. Daarom is het handig om uw specifieke wensen via de website kenbaar te maken en zo de best passende elektrische auto uit te zoeken. Hier kunt u bijvoorbeeld kiezen uit het type auto. Wilt u een volledig elektrische auto of kiest u voor een hybride model? Ook kunt u kijken naar de gewenste topsnelheid en het rijbereik. Het type stekker en de laadcapaciteit zijn vast zaken waar u nog niet eerder bij stil heeft gestaan bij het kopen van een nieuwe auto. Dan is het des te beter om u daar eens goed in te gaan verdiepen en een duurzame auto te kopen, waardoor de vervuiling van het milieu kan worden tegengegaan.

Persoonlijk contact voor al uw vragen

Het kopen van een nieuwe elektrische auto doet u natuurlijk niet zomaar. Het is goed om ook persoonlijk vragen te kunnen stellen en eventueel eerst een proefrit te gaan maken. U kunt bij elektrischeautokopen.nl terecht met al uw vragen over zowel de verschillende modellen, de manieren van opladen als voor vragen over de aanschaf van de elektrische auto. Hier wordt u geholpen met advies op maat. U krijgt eerlijk antwoord op uw vragen. Of u nu langskomt om de verschillende modellen te bekijken of telefonisch of via email contact opneemt. Op deze manier kunt u snel kiezen voor de elektrische auto die het beste bij u past en gaat u met een gerust hart de weg op. Vergeet ook vooral niet om meteen een goede oplaadpaal te kopen, zodat u thuis uw auto op kunt laden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn