Kruidenenergie, Praktijk voor Chinese kruidengeneeswijze en Burn Out Therapie Delft

Al een aantal jaar interesseer ik me in planten en kruiden en hun geneeskrachtige werkingen. Ik heb heel sterk het gevoel dat wat de natuur ons biedt vaak over het hoofd wordt gezien. Ik heb veel bewondering voor culturen waarin de kracht van planten en kruiden gewaardeerd wordt voor wat ze is en ik probeer zelf zo veel mogelijk rekening te houden met de invloed van voedsel op mijn lichaam en geest. In een poging me verder te verdiepen in de kracht van de natuur kwam ik uit op Chinese traditionele geneeskunde. Deze is gebaseerd op het concept van Yin en Yang. Yin is de passieve, rustige kracht, en Yang is de agressieve, stimulerende kracht. Wanneer deze in onbalans raken kun je lichamelijke en geestelijke klachten krijgen. Een belangrijk onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde is de Chinese kruidengeneeskunde. Deze wordt nog steeds toegepast, ook in Nederland, door herbalisten zoals Kruidenenergie die ook burn out therapie in Delft geeft. Zij hebben alle benodigde kennis over de Chinese kruiden en diagnosticeren volgens de oude traditionele manier. De kruiden verhelpen de oorzaak van de klachten zodat het lichaam weer kan aanvullen, voeden en opladen. De kruiden worden altijd gegeven in poedervorm om er thee van te zetten waardoor ze meerdere keren per dag gemakkelijk ingenomen kunnen worden. Chinese kruidentherapie is op heel veel verschillende manier toepasbaar en een burn out therapie in Delft is daar dus een van.

Waarom Burn Out Therapie in Delft bij Kruidenenergie?

Helaas is ‘druk’ vandaag de dag de norm. We kunnen zo veel doen en bereiken dat we al die dingen ook daadwerkelijk willen doen en bereiken. Maar onze lichamen zijn sinds de prehistorie nauwelijks veranderd en al die prikkels en drukte kunnen we niet altijd aan. Daarom is het goed om op tijd naar je lichaam te luisteren en je tekorten aan te vullen voordat je klachten krijgt die burn out gerelateerd zijn. Burn out therapie in Delft van Kruidenenergie kan samen met jou een burn out zowel voorkomen als genezen. Aan de hand van een vragengesprek en een tong- en polsdiagnose wordt de oorzaak van jouw klachten gevonden en wordt er samen gewerkt naar het weer worden of blijven van jouw echte, gelukkige ik. Naast een kruidensamenstelling op maat zal er ook gekeken worden naar aanpassingen die je kunt doen in je dagelijks leven om je lichaam en geest weer op de rails te krijgen of te houden. Het kunnen herkennen van stress en de oorzaak ervan is heel belangrijk bij deze burn out therapie in Delft. Een beetje stress is gezond en houdt je scherp maar te veel en langdurige stress is slecht en brengt de Yin en Yang in onbalans waardoor je geestelijke en lichamelijke klachten krijgt. Deze klachten zijn niet altijd terug te vinden in bloedtesten en daarom is het lastig om een burn out effectief te behandelen. Gelukkig kunnen Chinese kruiden dit wel en is er burn out therapie in Delft bij Kruidenenergie. Naast burn out therapie in Delft heeft therapie van Kruidenenergie ook nut voor vele andere kwalen.

 • Vermoeidheid
 • Insomnia
 • ME
 • MS
 • Migraine
 • Huidaandoeningen als acne, eczeem en psoriasis
 • Psychische klachten
 • Constipatie
 • PDS
 • Maag en darmklachten
 • PMS
 • Menstruatieklachten
 • Menopauzale klachten

Word weer gelukkig

De aarde biedt ons in haar puurste vorm al ontzettend veel middelen die onze gezondheid kunnen ondersteunen en verbeteren. Herbalisten weten dit en maken hier gebruik van. Heb je last van burn out gerelateerde klachten, neem dan een kijkje op kruidenenergie. Deze burn out therapie in Delft kan de oplossing zijn voor jouw lichaam en geest en kan je helpen weer de echte, gelukkige jij te worden.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn