Plastidip voor mooi uiterlijk

Ben jij fan van programma’s als Pimp my ride en zou jij ook graag met je eigen voertuig dit willen doen? Dan doe je er goed aan om dit te doen met Plastidip. Vaak wordt in dergelijke programma’s ervoor gekozen om gewoon te werken met autolak. Hiermee wordt de nieuwe kleur erop gespoten en ook worden er vaak bijzondere prints of patronen aangebracht. Dat geeft natuurlijk een fantastisch effect en je weet zeker dat jouw auto er dan helemaal uniek uitziet! Maar het is een aanrader om niet met lak te gaan spuiten, maar met Plastidip. Autolak is immers een onomkeerbaar proces. Jij kunt het nieuwe uiterlijk van je wagen wel heel erg leuk vinden, maar als jij een nieuwe auto wilt kopen en jij je oude in de verkoop wilt doen, dan maakt juist het feit dat hij gepimpt is, het lastiger om deze te verkopen. Wat moet je dan doen, er maar genoegen meenemen dat een verkoop niet zal lukken of nooit met pimpen aan de slag gaan? Nee, je moet hiervoor gewoon Plastidip gebruiken! Daarmee creëer je eenzelfde effect, maar dan met als voordeel dat je dit laagje heel eenvoudig ook weer kunt verwijderen.

Plastidip voor bescherming

Het mooie van het gebruik van Plastidip is dat het bovendien niet alleen maar gebruikt kan worden om voor een mooie look te zorgen, het heeft ook een beschermende en isolerende functie. Dat laatste is natuurlijk prettig omdat dit betekent dat het klimaat binnen in jouw wagen prettiger zal zijn. Maar vooral de beschermende factor is natuurlijk ook erg prettig. Als je veel onderweg bent, dan zul je ongetwijfeld wel eens te maken krijgen met steentjes die opspatten van de weg. Soms komt dit tegen je ruit terecht en krijg je een sterretje, maar ook in je lak kan het voor beschadigingen zorgen. Heb jij daar Plastidip overheen gespoten, dan zal jouw autolak niet beschadigen, het steentje tikt immers tegen deze rubbercoating aan. Zo blijft jouw originele lak dus helemaal intact en krijg je ook niet zomaar last van roestplekken. Ook hevige weersinvloeden zullen niet langer voor beschadigingen zorgen, je kunt rustig onder een kastanjeboom of eik parkeren zonder dat je bang hoeft te zijn dat de kastanjes en eikels het dak beschadigen. En wat dacht je van vogelpoep? Het zuur hierin is ook niet bepaald gunstig, net als strooizout, wat in de winter ruimschoots gebruikt wordt. Door te kiezen voor Plastidip, voorkom je dat dergelijke zaken voor beschadigingen kunnen zorgen!

Alles wat je nodig hebt bij Paintdipcenter

Als je gebruik maakt van Plastidip, dan kies je dus voor:

  • isolatie
  • bescherming
  • mooi uiterlijk

Klinkt dit jou ook goed in de oren? Dan is het goed om te weten dat het werken met dit product in feite vrij eenvoudig is, je kunt dit dus prima zelf doen, mits je daarvoor de ruimte en de tijd hebt. Om dit zelf te kunnen doen, heb je natuurlijk wel de nodige hulpmiddelen nodig. Zo moet jij je luchtwegen beschermen met een gezichtsmasker en wil je natuurlijk ook voorkomen dat je autoruiten eronder komen te zitten, dus heb je tape en folie nodig om dit af te dekken. En dan heb je natuurlijk ook nog de spray zelf nodig en misschien ook nog een spraysysteem. Wat je ook maar nodig hebt op het gebied van Plastidip, bij Paintdipcenter verkopen ze het allemaal! Bij hen vind je bovendien ook heel veel informatie over dit onderwerp. Heb je alles doorgelezen en lijkt het jou toch niet echt een klus voor jouzelf? Dan kun je bij hen ook je wagen laten spuiten. Voor alles op met betrekking tot Plastidip is Paintdipcenter het juiste adres!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn