Uw autogas installatie keuren of repareren?

Hebt u een auto gedacht die rijdt op autogas? Beter bekend als lpg? Dan bent u bij vanderhelm-autogas.nl aan het juiste adres als u op zoek bent naar een bedrijf dat uw autogas installatie kan nakijken. Dit is immers een systeem dat aan verwering en slijtage onderhevig kan zijn. Corrosie kan vat krijgen en er kunnen storingen ontstaan in zowel het mechanische gedeelte als de boordcomputer. Wij kunnen uw autogas installatie ongetwijfeld zodanig repareren dat het weer zo goed als nieuw is. veel mensen kiezen tegenwoordig voor en meer duurzame variant voor benzine- en dieselmotoren. Toch zijn de echt duurzame oplossingen voor de gewone burger onbetaalbaar. Een Prius of een Tesla kosten u helaas handen vol met geld, ondanks de premies die u van de regering terug kunt krijgen. Een goedkopere variant is de autogas installatie. Weliswaar maakt u dan nog altijd gebruik van een mengsel van aardolie en aardgas en dus uiteindelijk een fossiele brandstof, u beperkt de uitstoot terwijl u daarnaast ook nog eens een stuk zuiniger rijdt. Het is een stuk beter betaalbaar dan de bovengenoemde alternatieven en ook voor een autogas installatie kunt u een premie ontvangen mits de motor aan de Europese richtlijnen voldoet. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat dit het geval is zodat u uw onkosten zo laag mogelijk kunt houden. De huidige systemen voldoen aan alle moderne eisen, zowel qua vermogen, verbruik en duurzaamheid. Klinkt u dat als muziek in de oren? Lees dan vooral even verder en vergeet ook niet om onze website even te bezoeken.

We kunnen uw autogas installatie ook upgraden

Hebt u bijvoorbeeld een verouderd systeem zoals g2? Dan kunt u het bij ons upgraden naar een g3 systeem. Dat is de meest moderne autogas installatie die er heden ten dage op de markt te vinden is. Het is zelflerend, houdt alle gegevens bij omdat u deze autogas installatie koppelt aan de boordcomputer, het is beter voor het milieu en u verbruikt veel minder autogas. Bij van der Helm staan kundigheid en klantgerichtheid voorop. U krijgt dan ook te allen tijde te maken met personeel dat iedere dag vol vertrouwen en veel ervaring aan het werk gaat. De problemen aan uw auto kunnen we daardoor snel terugvinden, ook als uw boordcomputer niet werkt of als u zelfs nog met verouderde systemen rondrijdt.

  • Wij maken gebruik van de meest moderne technieken om uw autogas installatie te vervangen voor een moderne variant,
  • U kunt ook onze site in de gaten houden als u binnenkort een auto dat rijdt op gas zou willen kopen. Houdt u daarom de pagina met occasions goed in de gaten,
  • En u leest er allerlei interessante informatie over de autogas installatie, duurzaam rijden en flash lubes.

Bent u benieuwd hoe u kunt besparen met een autogas installatie? Vul dan de online calculator in. Vul uw kentekennummer in, de provincie waar u woont, hoelang u in de auto wilt gaan rijden, en hoeveel kilometers u gemiddeld per dag rijdt. U zult zien dat u vrijwel altijd goedkoper uit bent dankzij een moderne autogas installatie.

U gaat hier beslist geen spijt van krijgen

Hebt u ten slotte nog vragen en kunt u de antwoorden niet vinden op onze website? Klim dan in de pen en schrijf ons een e-mail. Het is daarnaast ook een optie om ons aan te spreken via de telefoon. Woont u in Twente? Kom dan gerust even langs bij onze werkplaats. U vindt de locatie en openingstijden van de garage in Hengelo op onze site. Wellicht zien we u snel voor een eerste adviesgesprek!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn