Uw bruiloft in Twente vieren?

U wilt misschien uw bruiloft in Twente vieren. Dan bent u bij debebsel.nl aan het juiste adres. Want we bieden u de mogelijkheid om uw gehele bruiloft in Twente bij ons te vieren. Wat bieden wij aan? Ten eerste een enorme ruimte, in Goor om precies te staan. U wilt niet in de drukke steden in deze regio trouwen maar een meer landelijk gebied uitkiezen. Dan is Goor het dorp bij uitstek. U viert uw bruiloft in Twente misschien nog wel het liefst op zijn oud-Twents. U hebt de mogelijkheid om uw bruiloft in Twente te vieren in één van onze vele zalen. Of huur ze allemaal als u er echt een sprankelend feest van wilt maken. Niet alleen mag u hier rekenen op een mooi uitzicht en geschikte zalen want u kunt diverse aspecten van de bruiloft aan ons overlaten. U hebt immers nog heel wat te regelen. Van het uitzoeken van trouwringen tot het versturen van de trouwkaarten en van het vinden van éen fotograaf tot het uitkiezen van het diner. Dit zijn in principe allemaal leuke dingen maar u wilt uw budget niet overstijgen. En omdat het tevens heel wat stress kan opleveren is het misschien goed om te weten dat u de zaal, de catering en het café voor het eindfeest hebt gevonden. U kunt hier uw trouwdiner houden en vervolgens met de voetjes van de vloer gaan op de muziek die u hebt uitgezocht.

Een bruiloft in Twente moet perfect georganiseerd worden

Geen enkele bruiloft in Twente is dezelfde. Geen enkel echtpaar is immers hetzelfde. Wel stralen ze allemaal een ding uit: geluk. Deze blijdschap mag gezien worden want het zal ongetwijfeld één van de mooiste dagen van uw leven zijn. Laten we hopen dat het bij tot én bruiloft in Twente blijft en dat u lang van elkaar mag genieten. Door de prachtige natuur, omgeving en landschappen is het vieren van een bruiloft in Twente een ware aanrader. Geniet van onze buitenlocaties en vier in de avond, als het wat is afgekoeld, van de muziek en gezelligheid op één van onze dansvloeren. Als aanstaand bruidspaar bent u op afspraak van harte welkom bij ons om er eens goed over na te denken. Leg uw ideeën en wensen aan ons voor.

  • Geef bijvoorbeeld aan wat u qua eten en drinken wenst. Wilt u een lunch, high tea en/of diner?
  • Laat ons weten welke muziek u wilt horen,
  • En natuurlijk hoeveel mensen er worden uitgenodigd zodat we kunnen schatten welke en hoeveel zalen u nodig hebt.

Dan zullen we er samen voor zorgen dat u een offerte krijgt waar u wat mee kunt. Een bruiloft in Twente is al duur genoeg zonder ook nog eens erg veel geld kwijt te zijn aan de locatie.

Laten we er samen één van uw mooiste dagen uit uw leven van maken!

We bieden zalen van 15 tot wel 400 personen aan. Zo is er voor elke bruiloft in Twente genoeg plek hier in Goor. Belt u ons tijdens kantooruren even op zodat u de klantenservice het hemd van het lijf kunt vragen. Liever via de mail uw vragen doorgeven? U vindt het e-mailadres op de website. En natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken voor een bezichtiging. Op de afgesproken dag laten we u alle zalen en mogelijkheden zien en is er vervolgens tijd om met u te onderhandelen. Kijkt u eens op onze website De Bebsel en op onze Facebookpagina. Want dan kan de voorpret alvast beginnen. U vindt er namelijk vele sfeerimpressies zoals foto’s en video’s van eerdere trouwpartijen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn