Uw sloopauto aanbieden

Als u thuis nog een afgedankte auto hebt staan, dan kunnen wij het ons maar al te goed voorstellen dat u hier het liefste snel van af wilt komen. Maar wij snappen ook als geen ander dat het soms erg lastig kan zijn om dit voor elkaar te krijgen.

  • Waar moet u uw sloopauto naartoe brengen?
  • Kan hij nog wel de weg op, zonder geldige APK?
  • Waar vindt u een betrouwbaar bedrijf om hem door op te laten halen?

Dit zijn allemaal vragen die door uw hoofd kunnen spoken op dit moment. En het goede nieuws is dat u nu niet verder hoeft te zoeken om van uw sloopauto af te komen, omdat wij te allen tijde voor u klaar staan om hem op te komen halen bij u thuis. Wij doen daar beslist niet moeilijk over. Wij hebben al vele mensen uit het hele land van hun oude wagen af geholpen en doen dit ook graag voor u. Wie wij zijn? Wij zijn Het Nederlandse Sloopauto Ophaalbedrijf. Wij zijn een honderd procent betrouwbare firma, die alles op alles zet om het zijn klanten naar de zin te maken. Wij hebben dan ook nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. Dus wilt u uw oude auto snel op laten halen door een onderneming die u echt kunt vertrouwen? Dan kunt u niet meer om ons heen. Surf daarom ook snel naar sloopauto.net en bekijk hoe alles in z’n werk gaat als u met ons in zee gaat. Wij hopen u daar in ieder geval zo spoedig mogelijk te begroeten als een nieuwe bezoeker

Contant geld voor uw sloopauto krijgen kan bij ons

Wanneer u voor Het Nederlandse Sloopauto Ophaalbedrijf kiest, dan kiest u voor een regelrechte totaaloplossing. Wij komen namelijk niet alleen uw automobiel ophalen, zodat u er zelf niet de weg meer mee op hoeft, maar wij geven u ook het RDW Vrijwaringsbewijs. Op die manier kunt u altijd aantonen aan officiële instanties dat de sloopauto niet meer van u is. Dit voorkomt een hoop narigheid. En alsof dat nog niet genoeg is, geven wij u ook een eerlijk bedrag mee voor uw sloopauto. Het kan dus altijd uit om hem bij ons aan te bieden! Het leuke is dat wij u gewoon contant geld geven, zodat u daar verder ook geen werk van heeft. Dit is betrouwbaar en eerlijk en u weet direct wat u aan ons heeft. Klinkt dit goed? Neem dan vandaag nog een kijkje op onze website en meld uw auto aan! Daar zult u beslist geen spijt van krijgen.

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Ondanks de uitgebreide informatie in deze tekst en op onze website kan het natuurlijk nog zo zijn dat u met vragen bent blijven zitten. In dat geval raden wij u zeker aan om even contact met ons team op te nemen. U vindt onze contactgegevens op de site.

  • Ten eerste is het een optie om ons even te bellen tijdens kantooruren, voor als u direct iets wilt overleggen
  • Ten tweede kunt u ons ook een mail sturen, met daarin uw vraag over de sloopauto
  • Ten derde staat het contactformulier op onze site sloopauto.net tot uw beschikking.

In alle gevallen zult u zo spoedig mogelijk een reactie van ons ontvangen. Daar kunt u zeker van op aan. Onze vriendelijke en deskundige medewerkers vertellen u graag meer over onze diensten met betrekking tot het ophalen van uw sloopauto. Schroom dus niet en laar snel iets van u horen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn