Volvo bruidsauto huren

Wanneer je een bruiloft organiseert, heb je genoeg aan je hoofd. Het begint allemaal met een geschikte setting, maar zoals we allemaal weten is dat slechts het begin. Een mooie aankleding is van levensbelang, maar de  gasten moeten zich op de dag zelf natuurlijk ook op en top vermaken. Het is dus fijn als je wat werk uit handen kunt geven, bijvoorbeeld het vervoer van en naar de trouwlocatie. Daarvoor kun je een bruidsauto huren! Op https://volvo-trouwauto.nl/bruidsauto-huren/ vind je twee geschikte trouwauto’s, die helemaal gerestaureerd zijn. Deze vervoeren je zonder problemen van en naar je bruiloft. Waarom zou je een bruidsauto huren?

  • Een rustige rit
  • Aankomen in stijl
  • Mooie herinneringen
  • Hulp bij kleine problemen

Je trouwdag is al druk genoeg, dus is het verstandig een moment van bezinning in te lassen. Even tot rust komen terwijl iemand anders je brengt waar je wezen moet. Dit is de reden dat veel mensen een bruidsauto huren: even rust tijdens deze ontzettend drukke dag. Een tweede reden om een bruidsauto te huren heeft alles te maken met elegantie. Met een trouwauto weet je zeker dat je in stijl arriveert en dus meteen indruk maakt. Je kunt er zelfs voor kiezen om de gasten buiten te verzamelen, zodat zij de auto meteen kunnen bewonderen. Een bruidsauto huren doe je dus niet alleen om praktische redenen. Verder zie je de auto terug op de foto’s die gemaakt worden, dus investeer je in de toekomst. Jaren later kijk je de foto’s nog eens terug en weet je weer hoe fijn je het hebt gehad. Ben je nieuwsgierig geworden? Ga dan eens naar bovenstaande site en bekijk de twee prachtige trouwauto’s uit de collectie. De Volvo Amazon (Volvo 122S) is uitgevoerd in gebroken wit en past prachtig bij de bruidsjurk. Hetzelfde geldt voor de luxe Volvo 164!

Bruidsauto huren: een extra paar handen

Kies je voor een chauffeur, dan heeft dat een aantal handige voordelen. Zo weet de chauffeur precies hoe de auto moet staan op een foto. Chauffeur Paul Lups heeft inmiddels jaren ervaring met het adviseren van bruidsparen en weet van iedere fotoshoot een succes te maken. Hij assisteert de vaste fotograaf, of maakt zelf een aantal gedenkwaardige plaatjes. Bovendien steekt hij graag de handen uit de mouwen wanneer dat nodig is. Wil jij een bruidsauto huren? Dan ben je bij hem dus aan het juiste adres! De kosten van een arrangement verschillen per bruiloft. Dat heeft te maken met de afstand die wordt afgelegd, maar ook met de wensen van het bruidspaar. Willen zij bijvoorbeeld wel of geen chauffeur? Willen ze een chauffeur, op welke tijden moet die dan aanwezig zijn? Al deze zaken worden besproken onder het genot van een kopje koffie. Er komt dan een concrete offerte op tafel. Deze offerte is in principe allesomvattend. Dat wil zeggen dat de prijs die je ziet, ook de prijs is die je betaalt. Je hoeft dus geen rekening te houden met onverwachte kosten naderhand. Ga snel naar de site en bekijk de foto’s!

De trouwauto’s in het echt

Het is altijd lastig om de knoop door te hakken. Bent je nog niet helemaal overtuigd? Kom de auto’s dan eens in het echt bezichtigen! Loop een paar rondjes rond de auto om te bekijken of de stijl bij jullie past. Je mag uiteraard ook even plaatsnemen, om het interieur te bekijken en aan de bekleding te voelen. Op de site vind je ook een handige video, waar beide bruidsauto’s worden uitgelicht. Kortom: wil jij een bruidsauto huren? Ga dan snel naar Volvo-trouwauto.nl!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn