3d laten printen is mogelijk bij diverse bedrijven en consumenten

Het is erg leuk wat er tegenwoordig allemaal wel niet mogelijk is, zoals bijvoorbeeld het 3d kunnen printen. Dacht je dat dit erg kostbaar zou zijn, dan kunnen we zeggen dat dit maar net afhangt van of je een eigen printer kopen wilt of een ontwerp bij iemand anders wilt laten printen. Je kunt dus inderdaad alles wat je maar wilt in 3d laten printen door iemand anders die zo’n printer heeft staan. 3d laten printen kan dus voor veel mensen veel interessanter zijn dan het daadwerkelijk zelf kopen van één van de mogelijke printers. Ga naar de website Llowlab en lees hier alles over onder meer:

  • Materialen
  • Toepassingen
  • Zelfbouw
  • Technieken

Laat je verrassen door de mogelijkheden!

De objecten van jouw keuze in 3d laten printen

Ik kon me vroeger uren vermaken met het kleinste speelgoed. Nog steeds heb ik niet veel nodig om me mee te kunnen vermaken. Ik woon in een klein huisje en heb binnenshuis een kleine leefruimte. Dit werkt echter perfect voor mij, want ik ben typisch iemand die het liefst buiten is. Nou is dat ook niet bepaald een opgave met al het land dat er om mijn huis heen ligt. Ik woon op het platteland, wat betekent dat er heel veel ruimte is. Er zijn in de buurt dan ook heel veel dieren, waaronder vooral veel koeien en paarden. Zelf heb ik ook een paard en vind ik het fantastisch om iedere ochtend haar te kunnen zien, te trainen en in de avond haar welterusten te wensen. Nu kwam ik laatst via de sociale media op een pagina die mensen aanbood om 3d te laten printen. Je kon bijvoorbeeld ervoor kiezen om je paard 3d te laten printen. Het lijkt me geweldig om mijn paard 3d te laten printen, zodat ik ook echt iets tastbaars heb. We hopen allemaal dat onze dieren het eeuwige leven hebben, maar ik weet dat dit niet het geval is. Mocht ze ooit weggaan, dan is het fijn om te weten dat ik op een moment heb besloten om mijn paard in 3d te laten printen. Mocht ik eens een paar dagen of langer op vakantie gaan, dan zal ik deze 3d print van mijn paard absoluut meenemen. Zou het 3d laten printen erg betaalbaar blijken te zijn, dan is mijn paard natuurlijk niet het enige dier dat ik 3d zou laten printen. Ook van mijn 7 kippen zou ik graag stuk voor stuk iets tastbaars willen hebben. Het lijkt me top om alle 7 kipjes als 3d printjes op een tafel te hebben staan. Ik denk dat er geen stop meer op zit als ik hier aan zou beginnen. Ik zou me er wel goed mee weten te vermaken. Ik heb al geregeld wat gelezen over 3d printers en heb al verschillende ontwerpen bekeken. Het is prachtig wat er tegenwoordig mogelijk is, alleen zou ik nooit een eigen 3d printer kopen voor het af en toe willen printen. Daarvoor het is apparaat te kostbaar.

Veel handige informatie

Ik wist nog niet dat ik ook objecten kon laten printen door anderen die hun printer hiervoor beschikbaar stellen. Hier las ik meer over op de website Llowlab.nl. Op deze website kunt je links vinden naar andere websites waar je zo’n 3d print kunt laten maken. Ben je hier nou ook geïnteresseerd in, neem dan vooral eens een kijkje op deze website. Je vindt hier veel praktische informatie, ook wanneer je juist op zoek bent naar de mogelijkheden om zo’n printer aan te schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn