Boek een workshop goochelen bij goochelaar Jordi

Zoekt u naar een uitstekende en unieke manier om een kinderfeest of een personeelsfeest te organiseren, dan is het een leuk idee om een workshop goochelen te volgen. Een workshop goochelen kunt u volgen bij goochelaar Jordi. U kunt hem vinden via de website Goochelaarjordi.nl. Een workshop boeken kan op de volgende manieren:

  • Bellen via het telefoonnummer
  • Een mail sturen via het genoemde mailadres
  • Het invullen en verzenden van het contactformulier

Behalve een workshop goochelen, kunt u via deze website nog meer leuke dingen vinden. Zo heeft hij bijvoorbeeld een webshop waar u terecht kunt voor de leukste goochelattributen. Heeft u een kind dat graag wil leren goochelen of wilt u het zelf graag leren, bezoek dan vooral eens de webshop.

Leer tijdens een workshop goochelen mooie goocheltrucs

Ik weet nog goed dat we in een zomervakantie jaren geleden op een camping waren in een ander land. Hier stonden we met de caravan, waar we beslist niet de enigen waren. Het hele pad stond vol met enthousiaste kampeerders. Schuin tegenover ons stond een gezin met 2 kinderen, waarvan de oudste onze leeftijd had. Hij vond het leuk om te goochelen. Mijn broertje speelde veel met hem en raakte geïnteresseerd in het goochelen. Hij kon erg leuke trucs die ons lieten verbazen. Het idee was eigenlijk al vrij snel geboren om een goochelshow te gaan houden. Natuurlijk hadden we hier amper kaas van gegeten, maar we waren nog maar kinderen. Het leek ons gewoon leuk om iedereen te vermaken. De hoofd act zou uitgevoerd worden door deze jongen die zo goed was in goochelen. Hij had een truc uitgelegd aan mijn broertje, zodat ook hij een klein optreden zou kunnen laten zien. Goochelen wekt altijd mijn interesse, mits het goed wordt uitgevoerd. Er komen vaak elementen in voor die ik helemaal niet begrijp, maar wel graag wil leren begrijpen. Vele mensen staan te popelen om dit soort trucs te leren, al zal een goochelaar zijn geheimen vrijwel nooit prijsgeven. Anders is dit bij goochelaar Jordi. Hij biedt namelijk een workshop goochelen aan, waarbij u diverse trucs kunt leren. Tijdens een workshop goochelen leert u dus wat bepaalde trucs inhouden en leert u om goed te kijken naar hoe zo’n goocheltruc uitgevoerd wordt. Aan het einde van een workshop goochelen bent u ook in staat om mensen om de tuin te leiden en de goocheltruc dus zelfstandig uit te voeren. Een workshop goochelen is gewoon heel erg leuk, dat blijkt ook wel uit de recensies die te lezen zijn op de website Goochelaarjordi.nl. De reacties zijn enthousiast en trekken ook u wellicht over de streep om een workshop goochelen te boeken bij deze goochelaar. Het is niet alleen leerzaam, maar is ook erg geschikt voor mensen die graag willen lachen en graag plezier willen hebben. Een workshop goochelen is namelijk niet een serieuze aangelegenheid, want plezier neemt een belangrijke plaats in. Een workshop goochelen is eigenlijk geschikt voor iedereen. Een dergelijke workshop wordt altijd op maat aangeboden en is dus afhankelijk van het soort groep en het aantal deelnemers.

Ga naar de website voor meer info

Goochelaar Jordi hoopt door het uit te leggen van goocheltrucs ook dat mensen anders gaan kijken naar het vak van een goochelaar. Hij hoopt ze te enthousiasmeren om hier meer over te willen weten en ook om meer waardering te krijgen voor dit mooie vak. Zie de website voor alle mogelijkheden, het lezen van de mooie recensies en om gelijk contact te leggen met deze professional. Wie weet volgt u binnenkort zo’n toffe workshop van hem.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn