Autobedrijf Veldhoven zorgt voor goede auto’s!

Heeft u problemen met uw auto? Kom dan een keer naar autobedrijf Veldhoven om te kijken wat wij allemaal voor u kunnen doen. Wij beschikken over een team van specialisten dat graag naar uw wagen wil kijken om te zien wat er allemaal aan uw wagen mankeert. Wij nodigen u daarom ook uit om een keer met uw wagen naar autobedrijf Veldhoven te komen om uw wagen bij ons op de brug te komen zetten. Een van onze monteurs zal dan gaan kijken wat er allemaal loos is met uw wagen. Mochten wij een groot mankement vinden, dan zullen wij u hier uiteraard van op de hoogte brengen. Wij hebben namelijk het beleid dat wanneer wij grote ingrepen moeten doen aan een auto, wij van autobedrijf Veldhoven u altijd op de hoogte zullen brengen van de mogelijke kosten. Wilt u daarom graag weten wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen, dan raden wij u aan om even naar onze site VanHestAuto.nl te komen surfen. Hier kunt u namelijk niet alleen bekijken in welk soort reparaties wij gespecialiseerd zijn, hier kunt u ook meteen een afspraak met ons komen inplannen. Mocht u dus momenteel het idee hebben dat uw remmen niet meer helemaal goed werken, dat er iets mis is met de afstelling van uw lichten of wanneer u merkt dat u veel meer kracht nodig heeft om het stuur om te gooien, dan willen wij u graag van harte uitnodigen om een keer naar autobedrijf Veldhoven te komen om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Onze monteurs staan geheel tot uw beschikking en zullen uitgebreid verslag doen van de mankementen die zij eventueel bij uw wagen zullen aantreffen. Vervolgens kunnen wij in overleg met u kijken naar een goede oplossing waarbij wij uiteraard rekening zullen houden met uw budget.

Koop uw occasion bij autobedrijf Veldhoven!

Wilt u graag een andere wagen? Ook dan zijn wij van autobedrijf Veldhoven uw partner in crime. Wij hebben namelijk een groot aanbod occasions en dit willen wij u graag laten zien. Wij hebben alle mogelijke merken in ons aanbod opgenomen. Het maakt dus niet uit of u op zoek bent naar bijvoorbeeld wagens van Ford, Mercedes, Audi of welk ander merk dan ook, wij van autobedrijf Veldhoven bieden u alles waar u naar op zoek bent. Wij willen u daarom vragen om snel een keer naar de site van ons autobedrijf Veldhoven te komen kijken om te zien wat wij u allemaal kunnen aanbieden. U kunt natuurlijk ook gewoon een keer naar onze garage in Veldhoven komen. U kunt dan op uw gemak even langs de wagens lopen en ook kunt u, wanneer u dit graag zou willen, een proefrit komen maken. Zo kunt u eenvoudig ervaren of de wagen van uw dromen ook echt lekker rijdt, of de stoelen lekker zitten en of de wagen een beetje snel optrekt. Wij kunnen daar namelijk wel heel veel over schrijven, maar bij autobedrijf Veldhoven vinden wij dat u dit zelf gewoon moet ervaren om tot een goed oordeel te komen.

Heeft u speciale wensen?

Wilt u graag een bepaald soort auto bij Van Hest Auto bestellen? Geef het door aan een van onze medewerkers en hij of zij zal voor u gaan kijken waar hij uw favoriete auto of gezochte onderdeel kan vinden. Kortom:

  • wij zijn het adres voor alle soorten reparaties aan uw wagen
  • bij ons kunt u ook een tweedehands wagen komen kopen
  • wij werken ook met speciale verzoeken

Wij hopen dat wij snel een keer van u mogen horen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn