Ik liet bij Jan Winkelmolen mijn banden balanceren

Toen ik vorige maand naar mijn werk reed, had ik het idee alsof ik een beetje aangeschoten was omdat ik meende dat ik behoorlijk over de weg aan het slingeren was. Dat was een vreemde gewaarwording, temeer omdat het dinsdagochtend was en ik al dagen geen druppel alcohol had genuttigd. Er moest dus iets anders aan de hand zijn en vandaar dat ik maar eens ben gaan kijken of er misschien iets met mijn wagen aan de hand kon zijn. Ik meende dat ik misschien een lekke band kon hebben, maar dat bleek niet het geval te zijn. Ik wist niet wat er aan de hand was, maar dat er iets aan de hand was, was wel duidelijk. Vandaar dat ik maar eens even naar Jan Winkelmolen ben gegaan om te kijken wat deze voor mij zou kunnen betekenen. Hij vroeg mij wanneer ik voor het laatst mijn banden balanceren ging. Ik had geen idee wat hij bedoelde, wat was banden balanceren? Jan vertelde mij dat het banden balanceren heel belangrijk was omdat je anders ging slingeren wanneer je dit niet deed. Aangezien ik mijn wagen zelden laat nakijken was het banden balanceren ook nog nooit gebeurd. Vandaar dat Jan tegen me zei dat hij mijn auto graag even wilde houden zodat hij mijn banden balanceren kon. Zo gezegd zo gedaan, ik heb mijn wagen bij hem achtergelaten en toen is Jan mijn banden gaan balanceren. Ik wist niet helemaal wat ik hiervan zou moeten verwachten, maar aangezien ik weet dat ze bij JWbanden altijd heel grondig te werk gaan, wist ik zeker dat mijn wagen in goede handen was. Dat bleek ook zo te zijn want toen ik mijn auto eenmaal terugkreeg, merkte ik dat deze helemaal niet meer slingerde.

Het banden balanceren bij JWBanden.nl kostte mij maar weinig

Toen ik mijn auto weer kwam ophalen, vertelde Jan mij dat het banden balanceren heel veel werk was geweest. Ik had namelijk een probleem met iets aan mijn banden, ik weet niet meer precies wat het was, maar daardoor werd het banden balanceren een tijdrovende klus. Ik vreesde daarom dat ik veel geld zou moeten neertellen voor het banden balanceren, maar tot mijn grote verbazing vroeg Jan er helemaal niet veel geld voor. Hij vertelde mij dat hij het namelijk heel erg belangrijk vond om goede service te verlenen en vandaar dat hij zijn prijzen altijd laag hield. Dat vond ik heel erg prettig om te merken en ik was dan ook blij dat ik weer naar JWbanden.nl ben gegaan om mij te laten helpen. Mocht u ook problemen ervaren met uw wagen, laat dan ook een keer uw banden balanceren bij deze man. U zult zien dat hij heel grondig te werk gaat en dat het resultaat altijd goed is. Mocht het niet helemaal honderd procent blijken te zijn, dan kunt u altijd even teruggaan naar de werkplaats van deze man. Dat is waarom ik een trouwe klant ben geworden van deze zaak omdat de service namelijk altijd heel erg goed is.

Ik raad deze zaak van harte aan

Wanneer u ook problemen ervaart met uw wielen of banden, dan raad ik u Jan Winkelmolen van harte aan. Hij kan namelijk:

  • uw banden heel goed uitlijnen
  • uw banden vervangen
  • uw wagen voorzien van nieuwe velgen
  • uw wagen grondig reinigen

Wilt u graag meer weten over dit bedrijf? Of wilt u misschien al een afspraak maken om uw wagen een keer door dit bedrijf te laten nakijken? Kijk dan vandaag nog even op JWBanden.nl voor meer informatie.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn