De klantenservice van Arkefly

De klantenservice van Arkefly, nu TUI Fly, is te bereiken voor uiteenlopende zaken. De vliegmaatschappij heeft een heleboel bestemmingen waar ze van Amsterdam naartoe vliegen.

  • Europa
  • Noord en Zuid Amerika
  • Caribisch gebied

Maar denk ook aan Afrika en het Midden Oosten. Je kunt praktisch de hele wereld over met deze vliegmaatschappij en dan kan het natuurlijk best wel handig zijn om contact op te kunnen nemen met de klantenservice van Arkefly. Het is inmiddels iets meer dan een jaar geleden dat ze hun naam veranderde in TUI Fly, maar nog steeds kennen de meeste mensen het als Arkefly. Schrik dus niet als je de klantenservice van Arkefly belt en je krijgt ineens TUI Fly te horen. Je hebt dan inderdaad het juiste bedrijf te pakken! Het boeken van jouw volgende vakantie is altijd weer een fantastische aangelegenheid en heel erg veel mensen vinden dit al een van de leukere onderdelen van de voorpret! Je kunt natuurlijk online je boeking maken of misschien stap je wel een reisbureau in. Het is echter ook een mogelijkheid om ervoor te kiezen om dit via de klantenservice van Arkefly te doen. En ook dit heeft zo zijn voordelen. Je kunt het gewoon vanuit het comfort van je eigen huis doen (je hoeft er de deur niet voor uit!), maar je wordt toch nog voorzien van een persoonlijk advies. En dat is bij het boeken van een vakantie toch ook wel belangrijk.

Boek jouw complete vakantie via de klantenservice van Arkefly

Een van de fijnste dingen van een vakantie met Arkefly is dat je complete pakketten kunt boeken waarbij alles voor je geregeld is. Van het vliegtuig (de dreamliner!) tot het transport naar je accommodatie. Natuurlijk zit dit laatste er ook bij inbegrepen. Je hebt zo dus in een keer alles geregeld. We kunnen ons zo voorstellen dat je de nodige wensen hebt wanneer het aankomt op het boeken van een vakantie. Daarom is het zo prettig om dit via de klantenservice van Arkefly te doen. De medewerker kan dan samen met jou gaan kijken naar wat jouw wensen zijn en welke reis hier het beste bij past. Bij de klantenservice van Arkefly kunnen ze dan vervolgens voor jou aan de slag gaan om alles in orde te maken. Van het boeken van de vliegtickets in een van de prachtige vliegtuigen van deze maatschappij tot het regelen van de accommodatie. Wil je bijvoorbeeld ook een auto huren of wat trips ter plaatse boeken? Ook dat kan vaak al via de klantenservice van Arkefly voor je geregeld worden. Zo heb je dus echt in een keer een complete vakantie geboekt.

Op naar het vliegveld

Voordat je ook daadwerkelijk op vakantie gaat, moet er nog wel het nodige gebeuren. Bij het meeste hiervan kan de klantenservice van Arkefly je niet helpen, maar bij andere dingen juist wel. Wanneer je belt naar de klantenservice van Arkefly dan krijg je een keuzemenu te horen. Het is natuurlijk de bedoeling dat je hier de nummers intoetst die matchen met het onderwerp waarin jij graag geholpen wilt worden. De klantenservice van Arkefly staat voor je klaar om dit allemaal te regelen. Wil je graag niet te lang doen over het doorlopen van het keuzemenu? Zoek dan eens de klantenservice van Arkefly op de website DeKlantenservice.nl op. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt. Bij DeKlantenservice.nl begrijpen ze als geen ander hoe vervelend het kan zijn als je een veel te lang keuzemenu door moet. Door van tevoren al te weten wat de nummers van jouw keuzes zijn, kun je dit dus veel sneller doen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn