Een trouwauto huren in Eindhoven

Als u gaat trouwen dan wilt u dat alles tot in de kleinste details is geregeld. Maar er komt nog heel wat bij kijken. Alleen al het vinden van de ringen, de trouwlocatie, de cateraar, fotograaf en het ontwerpen van de trouwkaartjes nemen veel tijd en geld in beslag. En dan hebben we het nog niet eens gehad over bloemen, de jurk en het pak, maar ook over de trouwauto. Het huren in Eindhoven van een dergelijke auto kunt u bijvoorbeeld bij ons doen. Wie wij zijn? We zijn een uniek verhuurbedrijf met een wagenpark van 5 zeer verschillende trouwauto’s. Wilt u een trouwauto huren in Eindhoven of in een totaal andere stad zoals Groningen of Leeuwarden? Dat maakt voor ons niet zoveel uit. Hoewel het wel kan zijn dat de prijzen per provincie licht variëren. Maar in deze tekst willen we graag hebben over het een trouwauto huren in Eindhoven, de grootste stad van Noord-Brabant. Natuurlijk kunt u met een bedrijf in deze regio in zee gaan. Dat is helemaal aan u. Maar wij vinden dat zonde. Niet dat we willen beweren dat de concurrentie hun werk niet goed doet. Nee, verre van dat. Maar we willen u er wel op wijzen dat dit hopelijk één van de belangrijkste en mooiste dagen van uw leven gaat worden. Dus waarom zou u dan niet iets verder rondkijken? Niet alleen in letterlijke maar ook in spreekwoordelijke zin. Want een trouwauto huren in Eindhoven bij ons bedrijf betekent dat u een zeer uniek en originele auto kunt huren waar nog jaren over gepraat gaat worden.

Een trouwauto huren in Eindhoven via onze website

Kijkt u eens op onze website, ikwileentrouwautohuren.nl. U kunt hier het wagenpark met eigen ogen bekijken. Op basis van een aantal specificaties kunt uw zoekgebied nog meer verkleinen totdat u de perfecte wagen hebt gevonden. Zoek op stijl, kleur, provincie en/of merk. U zult zien dat we de volgende vijf prachtige wagens aanbieden:

  • Een klassieke Engelse rode dubbeldekker. Leuk om de hele aanhang mee te nemen.
  • Liever de Franse variant? We hebben een prachtige Franse bus, geheel gerestaureerd in 2005. Daar zult u heel wat bekijks mee trekken.
  • De Amerikanen kunnen er ook wat van. De gele schoolbus is over de hele wereld een begrip en u kunt deze bus als trouwauto huren in Eindhoven!
  • Laat u zich liever rondrijden in een klassieke auto, dus gezellig met zijn tweeën? Dan is de Engelse taxi misschien waar u naar op zoek bent.
  • En voor diegenen die juist een moderne sportieve wagen zoeken hebben we de grandioze BMW 530 GT M Sport.

U leest het, een trouwauto huren in Eindhoven is op deze manier wel erg aantrekkelijk.

We bieden oldtimers, limousines en bussen aan

Wacht niet langer maar neem direct contact met ons op. Op basis van uw wensen laten we u weten of u de uitgezochte trouwauto kunt huren in Eindhoven op uw trouwdag. Wilt u de bus of wagen versieren met bloemen en slingers? Dan is dat geen enkel probleem. En uiteraard is de chauffeur bij de kosten inbegrepen. Onze website Ik wil een trouwauto huren werkt als een bemiddelaar. Hebt u bijvoorbeeld een zeer bijzondere auto en lijkt het u leuk om een aanstaand echtpaar op die bijzondere dag rond te rijden? Dan kunt u zich via onze website direct aanmelden. Mochten mensen geïnteresseerd zijn in uw auto dan sturen we deze offerteaanvraag direct naar u door. Daarom zal ons aanbod in de toekomst zeker toenemen. Blijf dus op de hoogte van dit veranderde aanbod en lees zo nu en dan onze blogposts eens door. Tevens kunt u ons volgen via het sociale medium Facebook.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn