Scherpe kortingen op onze aanhangwagens

Wilt u voor uw bedrijf aanhangwagens kopen? Maar hebt u geen zin of geen tijd om langs te gaan bij een handelaar in aanhangwagens? Dan kunt u via het internet ook uw aanhangwagens kopen. Kijkt u maar eens op onze website: spotgoedkopeaanhangwagens.nl. We verkopen deze aanhangwagens in diverse vormen en maten. En dat is maar goed ook want we willen niemand teleurstellen. Misschien hebt u geen idee welk type of welk merk u moet bestellen. Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Via de mail, door het invullen van het online contactformulier of door ons even op te bellen. U zult zien dat onze klantenservice alles weet over deze handige wagens en u snel op weg helpen. U vindt onze zaak in Kampen. Mocht u hier in de buurt wonen of werken en tijd hebben om langs te komen dan bent u van harte welkom op maandag tot en met zaterdag. De exacte openingstijden ziet u uiteraard vermeld staan op de site net als het adres en een korte routebeschrijving. Hebt u een keuze kunnen maken? En is er haast bij geboden? Rond dan direct de bestelling af door uw gegevens in te vullen zoals uw naam, adres en contactgegevens. In principe hebben we alle aanhangwagens steevast op voorraad dus nadat u het bedrag naar ons hebt overgemaakt komen we de wagen de volgende werkdag al bezorgen.

Aanhangwagens nodig? Kies snel uw variant uit en bestel

Waarom hebt u eigenlijk een aanhangwagen nodig?

  • Misschien omdat u een verhuisbedrijf bent begonnen.
  • Of bent u een aannemer en werkt u als tuinier of klusjesman in en rond huizen en bedrijfspanden? Dankzij een aanhangwagen kunt u hopen zand meenemen maar ook uw ladders en overig gereedschap.
  • U kunt het gebruiken als trailer om een auto mee te vervoeren. Moeten de spullen hoog en droog blijven? Kies dan voor de dichte aanhangwagen.

Er zijn aldus heel wat type aanhangwagens te vinden via onze website. We trachten om een zo groot mogelijk aanbod aan te kunnen bieden zodat er voor ieder wat wils te vinden is. Per categorie kunt u dan rustig de aanhangwagens uitzoeken die u wilt hebben. Zo verkopen we kippers, plateauwagens, reclamewagens en zelfs boottrailers. Per aanhangwagen vindt u informatie zoals de prijs, de afmetingen en of de wagen al dan niet een eigen rem heeft. U begrijpt, des te uitgebreider de aanhangwagen kan worden geleverd, des te hoger de prijs. Daarom kan het geen kwaad om zo nu en dan eens een kijkje op onze website te nemen. We bieden u namelijk diverse kortingen aan op specifieke producten, het hele jaar door. Zo verkopen we op dit moment de Eduard autotransporter ATLAS voor maar €2752,75!

Hulp nodig of hebt u nog vragen? Bel of stuur een e-mail

Mocht u aldus nog vragen hebben dan kunt u langskomen of op een andere manier contact met ons opnemen. We bieden u de grootste keuze in dit land terwijl u de laagst mogelijke prijs kunt betalen. Ook na de koop bent u nog niet van ons af. Want zeker bij veelvuldig gebruik kan het geen kwaad om de aanhangwagens af en toe aan een keuring te onderwerpen. Uiteraard beschikken we over een garage waar u uw aanhangwagen kunt laten keuren en repareren, mocht dat noodzakelijk zijn. We leveren u een volledige garantie op alle producten en de eerste controlebeurt na één jaar is geheel gratis. Dat hoort nu eenmaal bij onze service. Met meer dan 20 jaar ervaring en een standaardvoorraad van meer dan 500 wagens hopen we dat u in de toekomst voor Spotgoedkope Aanhangwagens kiest!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn