Je theorie in 1 dag halen is nu mogelijk!

Als je 17 bent, dan kun je al beginnen met lessen en als je 18 bent, dan kun je je rijbewijs halen. Veel leerlingen zijn vooral bezig met het praktijk examen. Dit is ook niet zo gek, want dit is natuurlijk heel erg spannend. Je moet de zenuwen goed in bedwang houden, want één klein foutje is al genoeg om te zakken. Veel studenten raken dan ook flink in de stress op het moment dat ze praktijk examen moeten doen. Zelfs als ze voldoende vaardigheden hebben, dan nog zie je vaak dat de zenuwen roet in het eten gooien. Dat is natuurlijk jammer, want in principe kunnen ze prima autorijden. Het lijkt dan ook alsof de theorie veel makkelijker is, want dan hoef je niet in de auto te zitten samen met een examinator. Je kunt gewoon samen met een x aantal anderen het theorie-examen afleggen. Dat zal waarschijnlijk niet al te veel stress opleveren. Je hebt immers vaak genoeg andere examens moeten afleggen, dus je hebt voldoende ervaring. Maar het theorie-examen is niet voor iedereen even gemakkelijk. Als je aan het autorijden bent, dan leer je door te doen. Voor veel studenten is dit heel fijn en daardoor kunnen ze ook vrij snel prima autorijden. Het is vervolgens enkel de stress die maakt dat ze wellicht niet slagen voor het praktijk examen. Maar theorie is andere koek. Daar moet je even voor gaan zitten en niet iedereen vind het even gemakkelijk om te leren uit een theorieboek. Het examen is dan weliswaar minder stressvol, maar de leermethode is niet altijd even goed aangesloten op de capaciteiten van de leerling. Daarom kun je nu je theorie in 1 dag halen via sowiesgeslaagd.nl. Als je hier je theorie-examen voorbereid, dan kun je dat doen in een tijdsbestek van 6 uur en je hoeft dan niet zelf alle stof door te ploeteren. Via leuke lessen krijg je in 1 dag alle stof toegediend die je moet weten voor het theorie examen. Het is dus ook mogelijk om na de les direct het examen af te leggen. Dat is wel zo goed natuurlijk, want als je je theorie in 1 dag wilt halen, dan doe je dat het beste door direct na de lessen het examen af te leggen. Dan zit de stof immers nog heel vers in je hoofd. Dus als je je theorie in 1 dag wilt halen, dan doe je er goed aan om eens een bezoekje te brengen aan de website van Sowieso Geslaagd

De theorie in 1 dag halen op de locatie van je keuze

Mocht je je theorie in 1 dag willen halen, dan kun je dat doen op vier locaties in Nederland. Dit zijn:

  • Deventer
  • Venlo
  • Zwolle
  • Tilburg

Nadat je de lessen hebt gevolgd word je naar de dichtstbijzijnde CBR locatie gebracht. Je hoeft het theorie-examen dus niet in je eigen stad of gemeente af te leggen. Dus als je in Groningen woont, dan kun je naar Zwolle reizen en dan kun je ook in Zwolle het examen afleggen. Op deze manier kun je dus gemakkelijk je theorie in 1 dag halen. Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden op de site of meld je direct aan!

Geen stress, geen gedoe maar wel je theorie in 1 dag halen!

Het is belangrijk om je theorie-examen niet te vergeten, want je denkt natuurlijk dat het praktijk examen belangrijker is. Maar zonder theorie mag je niet eens praktijk examen doen! Dus zorg ervoor dat je zo snel mogelijk je theorie in 1 dag haalt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn