Houten hondenmand voor jouw hond

Heb jij een hond gekocht? Overweeg dan ook zeker de aanschaf van een houten hondenmand! Alle dieren vinden het prettig om zo hun eigen plekje te hebben in huis, dat schept voor hen duidelijkheid. Ze weten dan wat echt hun plaats is, hun eigen vertrouwde en beschermde plek om te liggen. Zorg je ervoor dat het een comfortabele plek is om te liggen, dan zullen ze daar graag hun tijd doorbrengen, om ‘s nachts te slapen maar ook om overdag lekker even te rusten of zich terug te trekken. Het voordeel van het hebben van een houten hondenmand is ook dat je daar je beestje naar toe kunt sturen op het moment dat dit jou het best uitkomt. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn als jij aan het koken bent of aan het schoonmaken bent en je wilt niet dat jouw hond je steeds voor de voeten loopt. Dat kan immers veel ergernis geven. Ook als je aan het eten bent wil je natuurlijk niet dat hij onder je stoel ligt en als je visite krijgt die wat bang is voor honden, dan is het ook erg handig om je dier naar de houten hondenmand te sturen.

Voordeel van houten hondenmand

Waarom zou je nu echter kiezen voor een houten hondenmand, je hebt immers nog veel meer opties? Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor manden gemaakt van katoen, kunststof of aluminium. Of je kunt kiezen voor het neerleggen van een hondenkussen of het gebruik van een hondenbench. Er zijn verschillende redenen waarom je juist voor een houten hondenmand zou kunnen kiezen:

  • ze zijn gemakkelijk te reinigen
  • ze zijn sterk en hebben een lange levensduur
  • ze ogen vriendelijk
  • ze zien er mooi uit in jouw interieur

Dat ze gemakkelijk schoon te maken zijn, dat is natuurlijk echt een belangrijk punt. Je kunt het kussen er eenvoudig uitpakken en desnoods wassen en vervolgens het stof uit de mand zuigen en deze afnemen met een doek. Zo houd je het echt hygiënisch schoon. Dat ze een lange levensduur hebben is natuurlijk ook echt prettig, zo hoef je niet om de haverklap op zoek naar nieuwe hondenmanden. Hoewel een bench erg handig kan zijn, voelt het toch een beetje alsof jij je dier in een kooi stopt, een houten hondenmand oogt dan toch een stuk vriendelijker en heeft, bij een goed getrainde hond, hetzelfde effect. Daarnaast is het natuurlijk ook altijd mooi meegenomen als de producten voor jouw dieren goed passen bij jouw wooninterieur.

Vergelijk je opties op Tinki.nl

Welke opties heb je nu als je een houten hondenmand zoekt? Daar kom je heel snel achter door een bezoek te brengen aan Tinki.nl. Deze vergelijkingssite voor hondenproducten biedt jou een goed overzicht van wat er allemaal op dit gebied te krijgen is. Je kunt zo heel goed zien welke formaten er allemaal mogelijk zijn, wat voor stijl er te krijgen is en of je ook kunt kiezen voor een exemplaar met een lage instap. Dat laatste is zeker aan te raden bij honden die wat stijve gewrichten hebben of die ouder zijn. Op de website van Tinki kun je bovendien niet alleen maar zien wat het aanbod is op het gebied van de houten hondenmand, zij laten je ook bij ieder exemplaar zien bij welke winkel je deze kunt kopen en tegen welke prijs. Zo zie je meteen waar jij het goedkoopst uit bent. Op het moment dat jij overweegt om een houten hondenmand aan te gaan schaffen, dan is het dus echt aan te raden om naar deze site te gaan. Je vindt bij hen alle nodige informatie om een goede keus te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn